dijous, 3 de maig del 2012

PLA DE MILLORA

El nostre pla de millora va dirigit a material didàctic per al centre, en concret, material didàctic per al passadís de l’escola.
Aquest tema no  ha estat escollit per nosaltres, sinó que ha estat el propi equip educatiu qui ha decidit que havíem de treballar amb aquest aspecte.
D’aquesta manera, com que havíem de centrar el projecte en aquest aspecte tant concret com és el passadís, vàrem pensar que seria adient crear un racó sensorial en aquest.
Pensem que la creació d’un racó dins aquest espai pot ser positiu per als infants, ja que és un lloc molt freqüentat on encara no tenen cap tipus de materials ni estímuls. Aquesta zona és freqüentada pels infants acompanyats  per les famílies tant a l’entrada a l’escola com a la sortida. A més, és el connector de totes les aules i espais del centre per on els infants es mouen.
Així, hem decidit crear el racó sensorial a un dels extrems del passadís on hi ha un espai no transitable de forma que no impedeixi caminar per ell.
Hem pensat que a aquest racó sensorial hi haurà gran varietat de material i jocs que donin l’oportunitat als infants de tots els nivells d’experimentar i de jugar autònomament.
Així, a dia d’avui ja hem confeccionat varis tipus de materials i hem tingut l’oportunitat d’analitzar quina ha estat l’acollida d’aquest per part dels infants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada